MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Cea mai importanta bijuterie – inelul de logodna

Sunt pasionata de toate lucrurile frumoase, de toate acele activitati ce implica munca traditionala, manuala, de migala. Si pana la urma cele mai frumoase produse sunt cele realizate manual, fara nici cea mai mica retinere spun acest lucru, deoarece tot ce se realizeaza manual este unicat.

Acest lucru se intampla si in cazul bijuteriilor. Stiu o sa-mi spuneti ca mai toate accesoriile si bijuteriile ce ne atrag sunt realizate prin intermediul unor masinarii specializate sa le confectioneze. Ei bine nu intotdeauna se intampla acest lucu.

Bijuteriile sunt mult mai frumoase, unice si elegante atunci cand sunt realizate manual. Forma, designul si eleganta acestora este data prin simpla confectionare manuala. Este foarte adevarat ca munca pentru a realiza bijuteriile manual este uneori costisitoare, ceea ce duce de cele mai multe ori la un pret putin mai ridicat pentru produsele realizate astfel.

Cred cu tarie ca cele mai frumoase bijuterii raman totusi cele prelucrate si realizate manual. Si din acest motiv am grija ca fiecare accesoriu sau bijuterie pe care o achizitionez sa fie realizata manual, chiar daca asta insemana ca o sa scot ceva banuti mai mult din portofel. Nici un detaliu de acest gen nu mai are importanta, cu atat mai mult daca acel produs ma fascineaza si imi trezeste starea de bine.

De altfel ma gandeam ca cele mai frumoase inele de logodna ar fi, in opinia mea, cele realizate manual. Iar daca procesul de realizare ar fi vizibil si pentru cumparatori, cred ca as fi de doua ori mai fericita si implinita. Asta nu pentru ca vreau sa fur meserie, cum se spune popular, ci pentru simplu fapt ca sunt atrasa de modalitatea prin care sunt realizate lucrurile de care m-am indragostit sau pe care mi le doresc.

inele de logodna cu un design unic
inele de logodna speciale

O sa-mi spuneti, stiu de pe acum, ca acest lucru reprezinta o prostie din partea mea si o pierdere de timp. Dar nimic din ce imi va spune restul lumii nu imi va putea schimba parerea, opinia despre ceea ce imi doresc sa aflu, sa descopar.

Iar daca ma intrebati de ce am adus vorba de inelele de logodna – simplu, orice domnisoara isi doreste un astfel de inel, un astfel de moment si de aceea din punctul meu de vedere, inelul de logodna si mai tarziu veregheta sunt cele mai importante bijuterii pe care le poate detine o femeie. Si sincer, acum nu mai conteaza dimensiunea, cat de greu poate fi, designul sau daca are sau nu vreo piatra valoroasa, cel mai important este sa fie la momentul potrivit si de la persoana potrivita.

Cu cat este mai importanta relatia, cu atat inelul va fi si mai special, mai dragut, mai elegant, iar tu vei fi mai fericita decat ti-ai fi putut imagina. Pana la urma toate lucrurile sunt realizate cu un scop, iar cand atunci isi ating scopul totul devine magic. Cam asa stau lucrurile si in cazul bijuteriilor realizate manual, fie ca vorbim de inele de logodna, de brose, bratari sau de cu totul si cu totul alte bijuterii toate detin un aer special, magic…

cea mai importanta bijuterie
cel mai frumos moment

mena