MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Ce s-a defectat la masina ta iarna aceasta? Alege de la Cupola Speed piesele de care ai nevoie

Ce s-a defectat la masina ta iarna aceasta? Alege de la Cupola Speed piesele de care ai nevoie

Dupa o iarna grea in care toata lumea a suferit din cauza temperaturilor foarte scazute incepem incet-incet sa ne bucuram de razele soarelui si sa ne reluam activitatile obisnuite. Petrecem din ce in ce mai mult timp pe afara pentru ca nu ne mai ingheata fiecare parte al corpului si asta inseamna ca ne putem ocupa si de treburile pe care le-am tot amanat.

Aici vorbim despre sesiunile de curatenie – atat cele din casa, cat si cele de prin curte – dar si despre schimbarile cu privire la masina, reparatiile pentru aceasta in cazul in care s-au stricat cateva piese si din cauza temperaturilor scazute nu ai reusit sa le schimbi. In acest sens te ajuta cei de la Cupola Speed – cu pagina oficiala dezmembrarisuceava.ro – cu piesele necesare.

Piese dintre care poti alege

La acest magazin online care are si sediu fizic in Suceava vei gasi o gama variata de piese pentru masini de la dezmembrari auto. Totusi acestea sunt atent verificate si testate, astfel incat sa ai parte de calitate si de piese care sunt intr-o stare buna de functionare.

Daca esti interesat de piese dezmembrari poti vedea chiar pe prima pagina a site-ului celor de la Cupola Speed categoriile dintre care sa alegi. Sunt mai multe branduri de masini disponibile pe care le vei regasi aici si in functie de modelul si de masina pe care o detii vei descoperi care sunt piesele care se potrivesc.

Alege piesele din categoria de masini dezmembrate

Chiar pe prima pagina vei vedea si categoria cu masini dezmembrate unde vezi exact ce culoare au acestea si ce marca sunt. Astfel poti alege de la una dintre acestea mai multe piese da care esti interesat. Daca vrei sa schimbi bara din fata, spre exemplu si masina de pe site are aceeasi culoare ca masina ta poti discuta cu reprezentantii sa iti trimita ce ai nevoie.

In cazul in care ai nevoie de ajutor nu ezita sa ii contactezi pe reprezentanti pentru ca iti vor oferi toate informatiile de care ai nevoie si iti vor da chiar solutii pentru ceea ce cauti. Vei vedea ca preturile sunt accesibile si astfel vei putea achizitiona toate piesele de care ai nevoie pentru a repara masina si nu mai astepti saptamani in sir pana le cumperi pe toate.

Acceseaza site-ul si vezi ce ai nevoie, comanda si convinge-te singur de calitatea produselor si de utilitatea unor piese dezmembrari.

Contact:

cupolaspeed@yahoo.com

mena