MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Ce parere aveti despre bluzitele crosetate de vara?

Ce parere aveti despre bluzitele crosetate de vara?

Nu cred ca a trecut foarte mult timp de cand m-am hotarat sa fac lucrurile in felul meu, mai degraba as spune ca a fost fix ceea ce aveam nevoie in momentul cand m-am hotarat sa ma reinventez. Si bineinteles ca nu puteam sa fac lucrul acesta daca nu credeam si nu stiam ca pot face anumite lucruri.

De aceea m-am hotarat sa-mi creez cateva articole vestimentare, mai intai pentru mine, apoi daca vor fi doritoare si pentru restul. Nu aveam niciun gand de vanzare, doar imi doaream si imi doresc sa realizez lucrurile altfel. Poate ca imi doresc asta pentru ca am vazut mult prea multe chestiuni care m-au facut sa gandesc mult mai mult in ansamblul problemei si nu numai strict la ceea ce pot face sau ceea ce eu una am gresit.

Oricum mi-am dat seama ca sunt atrasa de bluzele crosetate pentru vara si de asta m-am gandit sa incep cu astfel de produse. Stiu ca nu va fi usor, oricat de mult imi place mie sa crosetez, caci in mare parte lucrurile nu stau asa cum le percep eu si de foarte multe ori trebuie sa fiu foarte atenta la ceea ce se intampla sau la acele scheme si schite pentru realizarea bluzelor.

Nu ma tem ca pot sa gresesc, din contra daca am sa fac asta o sa si incerc sa imi repar greseala pana cand intr-o zi am sa-mi pot pune amprenta pe tot ceea ce crosetez. Mi-am propus sa incep cu bluzele pentru vara, deoarece suntem in plin sezon si de ce nu as putea chiar sa am si timp sa port ceea ce crosetez. Ba mai mult decat atat deja mi-am facut si cateva idei in ceea ce priveste prima schema pe care sa o abordez.

Nu va ganditi ca va fi ceva extraordinat de greu, ci va fi ceva mai usor si de asemenea placut la vedere. Abia astept sa termin prima bluza si sa o pot posta aici. Bininteles in cele ce urmeaza m-am gandit sa va las la indemana cateva bluze asemanatoare cu ceea ce eu m-am gandit sa crosetez.

mena