MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Cadouri pentru Paste

Desi stiu ca mai am la dispozitie aproximativ o luna pana la Paste, eu inca de pe acum am inceput sa lucrez la cadourile pentru rudele mele. Si pentru ca aparent nu sunt chiar atat de dificili mi-am spus ca pentru acest an ar fi cazul sa le daruiesc obiecte realizate de mine. Poate ca nu este cel mai potrivit lucru, dar eu sunt foarte sigura ca le va face placere sa primeasca si alt tip de daruri.

Daca pana acum am reusit sa le ghicesc gusturile fiecaruia sper si ca in acest an sa nu dau gres si sa ma intrec pe mine. Bineinteles ca in acest fel voi avea parte de o experienta unica si nu numai. Pentru inceput m-am gandit ca fiecare persoana draga mie sa primeasca un alt tip de obiect. Practic sa nu am acelasi cadou identic pentru doua persoane. Asta ar fi o regula esentiala ce ma poate deosebi de anul trecut, cand aproximativ toate darurile au fost identice.

Pe de alta parte m-as axa mai mult si pe utilitatea acestora, mai ales ca nevoile fiecaruia sunt diferite. Insa cel mai greu imi va fi atunci cand voi alege darul pentru mama mea. Ea este cea mai sofisticata persoana, pe care am intalnit-o si cea mai mofturoasa. Inca nu m-am hotarat ce dar ii pot face ca sa fie pe placul ei, dar zilele trecute am dat peste ceva foarte interesant.

Un fel de recipiente de depozitat obiecte de mici dimensiuni. Mai pe romaneste am dat de cateva borcanase foarte dragute ce par a fi mai mult obiecte unicat. Nu stiu ce fata va face mama mea cand le va vedea, dar sper sa nu se supere, ba mai mult de atat, poate le si foloseste. Iar pentru a intelege cat mai bine despre ce este vorba am sa va las aici cateva fotografii cu exemplarele.

mena