MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Barul mobil, solutia care iti va anima petrecerea tematica

Barul mobil, solutia care iti va anima petrecerea tematica

Departe de petrecerile care obisnuiau sa se dea demult, astazi ideea de party imbratiseaza cu totul alte concepte. E plictisitorul numai gandul unei petreceri doar cu dans si fara alte activitati interesante. Una reusita va fi catalogata ca eveniment unic, de neuitat, atunci cand este exact pe placul invitatilor.

Zilele aniversare, spre exemplu, astazi sunt sarbatorile in moduri cu totul diferite. In toata aceasta ecuatie barul mobil pentru o petrecere tematica poate fi mai mult decat necesar pentru a asigura o distractie pe cinste.

Daca urmeaza sa organizezi o petrecere, alege sa iesi din zona de rutina, animandu-ti oaspetii cu un bar mobil personalizat cu o multime de bauturi trendy. Pentru ca este cel de la care pleaca toata distractia, descopera optiunile pe care le ai astazi la dispozitie. Pe www.barblade.ro regasesti o selectie interesanta in acest sens, tipuri de baruri mobile care sa iti anime petrecerea. Este vorba despre o echipa de barmani profesionisti, talentati, mereu pregatiti sa insufleteasca orice petrecere, indiferent de locatie.

De ce sa alegi un bar mobil pentru petrecerea tematica?

Pentru ca e tematica, va fi necesar sa iti pui amprenta si asupra bauturilor servite, care trebuie sa fie speciale. La capitolul bauturi, Barblade este recunoscuta pentru skillurile deosebite. Un barman evenimente care face asta din pasiune va sti si cum sa iti cucereasca oaspetii. Spectacolul vizual pe care il pregateste un astfel de specialist face uneori mai mult decat orice alta atractie pe care o ai in vedere pentru party.

Nu sunt excluse nici barurile clasice, cel putin cele din cadrul carora nu lipseste vinul sau berea. Cu toate acestea bauturile fresh sunt mai populare ca niciodata. Vedetele actuale sunt insa acele petreceri cu bar mobil care se concentreaza pe un tip de bautura. Poate fi un Ibiza Bar, Whiskey sau Tequila bar. Bineinteles, poti include si acele preparate speciale, cocktailurile pentru cei care nu consuma alcool. Nu iti doresti sa se simta nimeni exclus, nu e asa?

Poate ca in sezonul rece nu sunt chiar atat de populare, insa barurile bazate pe limonada fac parte din randul trendurilor de interes. Ideile pe care le pun in practica barmanii Barblade sunt pur si simplu inspirationale. Cum iti suna o limonada cu rubarba sau cu cranberry, cu miere si lavanda? Oaspetii tai vor fi mai mult decat incantati sa descopere mixurile savuroase pregatite de experti. Si mixul de culori va fi unul impresionant, atragator, ca si aromele de altfel.

Un cocktail special nu poate fi preparat oricum, ci folosind cantitati exacte din bauturile spirtuoase, din ingredientele diverse. In functie de anotimp pot fi inlocuite acestea, astfel incat sa se adapteze spiritului, sa fie pe placul tuturor.

Descopera motivele pentru care un bar mobil de la Barblade este ceea ce are nevoie petrecerea tematica pe care o planuiesti accesand pagina lor – barblade.ro. Alege sa intreci asteptarile oaspetilor, optand pentru un bar deosebit, care propune mixuri interesante, pe gusturile tuturor, din oferta de la Barblade.

mena