MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Ai nevoie de servicii de vidanjare?

Curatenia este un lucru foarte important, despre care parintii nostri ne invata inca de cand suntem mici, ca mai tarziu sa stim ce este de facut in situatiile care impun curatenia. Ce invatam prima data de la parinti si bunici? Ce inseamna sa fii curat, sa ai o igiena corporala corecta si cum sa ai grija ca hainele tale sa fie mereu curate si asa mai departe. Aceste lucruri sunt complet normale ca sa fie cunoscute si nu numai de catre cei mici, cat si de adulti, cei din urma care stiu foarte bine ca si curatenia la locul de munca este foarte imporanta. Pe scurt, curatenia trebuie mentinuta nu numai acasa, dar si la serviciu, unde lucrezi si cel mai adesea, iti petreci mare parte din timp. Oricum ar fi, curatenia si mentinerea ei este importanta pentru intreaga familie, mai ales ca are mare legatura cu igiena corporala si cu sanatatea fiecarei persoane in parte. Si pentru mentine curatenia oriunde, acasa sau la birou, nu iti trebuie vreo bratara care sa iti poarte noroc, chiar daca crezi ca faptul de a crede in ea te va ajuta intr-un fel.

Ce inseamna vidanjarea?

Cred ca cu totii am auzit de vidanjare, dar poate ca unii dintre noi nu stim ce presupune. Pe scurt, am sa va spun doar faptul ca actiunea de vidanjare inseamna curatirea gurilor de canalizare si a foselor septice, inseamna a mentine curatenia in aceste locuri, pentru ca este foarte important ca acest lucru sa se faca la o anumita perioada de timp. Vidanjarea este un proces mentionat, bineinteles, in Lege; cu alte cuvinte, este litera de lege si nu se executa asa, oricum. In acest sens, exista niste reguli foarte bine puse la punct si stabilite in Legea Serviciului de Alimentare cu apa si de canalizare nr. 241/2006. Prin acest seviciu pus la dispozitie populatiei, se organizeaza, gestioneaza sub conducerea, coordonarea, controlul si responsabilitatea autoritatilor administratiei publice locale epurarea apelor uzate pentru toti locuitorii din teritoriul localitatilor.

Serviciul de canalizare include toate activitatile necesare pentru: colectare, transport si evacuare a apelor uzate de la utilizatori la statiile de epurare; colectarea si evacuarea, dar si tratarea adecvata a deseurilor care se gasesc la gurile de scurgere a apelor pluviale si altele.Acest capitol include mai multe activitati care se desfasoara si daca vreti sa contati pe profesionisti, recomand serviciul echipei www.vidanjari-desfundari-salubritate.ro.

 

dinstef vidanjare

Ce este de facut in cazul in care nu beneficiez de retea de canalizare?

In acest sens, pentru ca exista si zone in care nu exista o retea de canalizare, dar se utilizeaza o fosa septica, se poate apela la serviciile societatilor autohtone care au capital privat si va pot ajuta cu vidanjarea periodica a fosei septice din zona in care locuiti. Majoritatea dintre aceste societati ofera servicii pentru instalatiile de preepurare, decantoarele de la spalatoriile auto, instalatii de denisipare.

Ce dotari trebuie sa aibe o autospeciala de vidanjare?

Daca autovehiculele speciale folosite la executarea acestui serviciu sunt dotate corespunzator, atunci trebuie si este necesar sa fie echipate cu pompe de vacuum performante, furtunuri ecologice care ajung si pana la 70 m lungime ca si distanta de vidanjare, pompe de inalta presiune pentru curatarea bazinelor foarte murdare. Prin vidanjare, apele uzate din bazine etanse sau vidanjabile se preiau cu utilaje specializate, care asigura si transportul acestora la punctele unde vor fi descarcate.

Indiferent ca este vorba despre o societate comerciala sau despre zona unde locuiti, vidanjarea trebuie sa se deruleze periodic, pentru mentinerea curateniei, dar si a sanatatii populatiei. Dinstef COM este echipa de incredere pe care va puteti baza si care, pe langa servicii de vidanjare, va va ajuta sa mentineti curatenia si la canalizarea din zona unde locuiti si nu numai. Serviciile sale sunt destinate celor care locuiesc in Bucuresti.

mena