MENA.RO

Blog despre produse artizanale si decoratiuni

Afla care sunt cele mai des intalnite defecte ale telefoanelor

Cu toate ca tehnologia evolueaza intr-un ritm fantastic, se pare ca toate aceste inovatii aduc cu sine si numeroase defecte. Acest lucru se poate observa printr-o simpla comparatie cu telefoanele de generatii mai vechi, ce erau mult mai rezistente si mai putin pretentioase.

In cele ce urmeaza iti voi prezenta care sunt cele mai intalnite defecte ale telefoanelor si cum pot fi acestea evitate. De asemenea, atunci cand alegi un telefon este bine sa tii cont de probabilitatea ca acesta sa prezinte asemenea defecte si ce ar trebui sa faci in situatia in care esti pus in fata faptului implinit.

reparatii-telefoane

Se pot indoi

Este foarte cunoscut faptul ca tendinta din prezent a telefoanelor este de a le face cat mai subtiri si usoare. Din acest motiv, designul ce le caracterizeaza poate prezenta si anumite puncte mai slabe. In functie de materialul folosit la fabricarea telefoanelor, au fost sesizate numeroase cazuri in care acestea au fost indoite.

Pentru a evita astfel de situatii este important sa nu porti telefonul in buzunarul de la spatele pantalonilor, asta fiind o greseala pe care o fac foarte multe persoane. Este important sa tii telefonul mereu intr-un spatiu sigur si asupra caruia nu exista socuri mecanice.

Se zgarie si se crapa

Putine sunt persoanele care nu au scapat niciodata un telefon din mana. Spre deosebire de telefoanele mai vechi, cele realizate in ultima perioada de timp sunt foarte sensibile din acest punct de vedere, astfel incat la o cadere acestea pot prezenta numeroase zgarieturi, in cel mai bun caz, sau chiar se poate crapa sau sparge ecranul.

De asemenea, ca metoda preventiva este important sa nu tii telefonul alaturi de chei sau alte obiecte ce-l pot zgaria, iar atunci cand il folosesti incearca sa-l tii ferm, fara a pierde contactul cu acesta.

Praful si umiditatea le afecteaza

Un alt motiv des intalnit ce sta la baza defectelor prezentate de catre telefoane este cel ce tine de mediul in care stau. De-a lungul timpului, acestea sunt supuse unui volum mare de praf si intra in contact cu foarte multe suprafete mai putin igienice.

Stiai ca telefonul este unul dintre cele mai murdare obiecte ale noastre? Din acest motiv este important sa acorzi suficient timp pentru a-l curata periodic si pentru a evita sa vii in contact cu germenii pe care-i poate avea. De asemenea, evita sa lasi telefonul peste tot unde apuci si evita zonele cu umiditate ridicata deoarece pot afecta buna functionare a acestuia.

Probleme de software

La fel ca si in cazul unui P.C. sau laptop, chiar si telefoanele pot avea parte de virusi. Problemele de software pot fi destul de des intalnite, motivele fiind diverse: fie ca sunt instalate aplicatii incompatibile, fie versiuni neactualizate sau cu probleme, precum si alte exemple.

Indiferent de problema intampinata este important sa apelezi doar la profesionisti pentru a te asigura de calitatea reparatiei. Iti recomand cu cea mai mare incredere serviciile gasite pe www.glassgsm.ro deoarece sunt ca un reper pentru toti cei care cauta profesionalism, experienta si seriozitate.

Ca idee de final, este important sa se inteleaga faptul ca telefoanele pot fi destul de sensibile, defectele ce pot aparea numeroase, ca trebuie sa avem o deosebita atentie la felul in care le folosim si unde le tinem, iar in situatia in care aceste probleme apar trebuie sa apelam la profesionisti.

mena